Фирма „ЛАС – сервиз“ е основана на 05.06.1990 год. Тя е една от първите частни фирми с предмет на дейност ремонт и поддръжка на радио и телевизионна техника.

Първият открит сервиз на фирмата е на бул. Гоце Делчев, бл. 1, където се намираме и до днес. Сервизът има много добра локация и достъп до самото помещение с автомобил.

Първоначално се ремонтират видеокамери от марката PANASONIC (внасяни от „Музикален свят“), SONY и HITACHI (внасяни от „Трансимпекс“).

В началото на 1994 год.“ ЛАС“ сключва договор със  SONY – България и до ден днешен тя остава основният бизнес партньор на тази популярна марка. 

От 1995 год. фирма „ЛАС“ последователно сключва договори с български фирми за съвместна сервизна дейност в цялата страна. Тези наши партньори допринасят за съвместното ни израстване като единна, добре работеща сервизна мрежа.

В периода от 1996 г. до 2004 г. фирма „ЛАС“ сключва договори за гаранционна и следгаранционна поддръжка на битова електроника на марките Panasonic, Philips, Samsung. Фирмата има директни договори с Panasonic, Philips и Sony, a с останалите от изброените – договори с вносителите и представителите на съответните марки.

В началото на 2002 год. започва да функционира специализиран  сервиз  на територията на град София, с по – голяма площ и функционална възможност. Той се намира на бул. Яворов – 50, след Духовната семинария. Сервизът е преустроен и преоборудван като специализиран център за ремонт на всички марки телевизори, продавани на българския пазар. Локацията е добра с възможност за спиране на автомобил пред самата врата на сервиза.

Нашите техници са висококвалифицирани, с богат професионален опит и техническо образование. Всичките периодично преминават на обучение за запознаване и усвояване на съвременните  технологии и новите модели марки.

Contact Us

При нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search